Piñata's

Wil jij een kleurenfestijn maken van een kinderfeestje? Of ben je juist op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen? Dan zijn Piñata's misschien wel precies wat je zoekt!

Piñata's zijn felgekleurde figuurtjes die gevuld zijn met lekkernijen, confetti of cadeautjes. In de meeste gevallen zijn deze figuurtjes gemaakt van papier-maché.

Waarom Piñata's?

Piñata's zijn niet voor niets gemaakt van papier-maché. Het is namelijk de bedoeling dat je kapot slaat met een kleine stok, zodat ze voor een enorm verrassingseffect zorgen bij kinderen. De vulling van de Piñata valt er dan immers uit en dat vinden kinderen geweldig. De ideale activiteit dus voor kinderfeestjes!

Piñata's worden meestal aan het eind van een feestje kapot geslagen. Degene die de Piñata kapot slaat mag dan vervolgens de snoepjes of cadeautjes uitdelen die uit de Piñata komen.

Oorsprong van Piñata's

Piñata's worden steeds populairder in Nederland, maar zijn oorspronkelijk afkomstig uit China. Veel mensen hebben het idee dat Piñata's uit Mexica zijn overgewaaid, maar dat is dus niet het geval. Ze zijn inmiddels erg populair over de hele wereld, waaronder ook de Verenigde Staten.

Piñata Kopen

Wil jij een Piñata kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben in ons assortiment een heleboel keuze in Piñata's, waardoor jij altijd wel de Piñata kunt vinden die past bij het feestje dat je gaat vieren. We hebben namelijk een heleboel figuurtjes en kleuren! Daarnaast hebben we uiteraard ook de sticks of stokjes waarmee je de Piñata's kapot kunt slaan.

Heb je nog vragen over onze Piñata's of shop? Gebruik dan onze klantenservice!

Lees meer
    Geen producten gevonden...