Filteren
Prijs
-
Type
Geslacht
Sale
Gangsterhoed Pailletten Zilver
€7,50
€11,50
Voorraad
1 results

Een glitterhoed kun je gebruiken voor verschillende feesten en bedoelingen. Zo kun je een glitterhoed opzetten bij bijvoorbeeld carnaval, viering van het nieuwe jaar, een vrijgezellenfeest en natuurlijk kun je een glitterhoed opzetten als je naar een concert van de toppers gaat.

Verschillende kleuren

We hebben verschillende glitterhoeden in ons assortiment zitten zo hebben we onder meer een gouden- en zilveren glitterhoed. Maar ook wat meer basickleuren zoals een blauwe- of een rode glitterhoed.

Niet alleen hebben wij glitterhoeden met enkel een kleur. Ook hebben wij glitterhoeden met een motiefjes erop. Zo hebben wij in ons assortiment een hoge hoed met glitters waarbij er een klok aan de voorkant bevind. Deze hoge glitterhoed is ideaal voor nieuw jaar.

Glitterhoed kopen

Een mooie glitterhoed kopen doe je natuurlijk bij de feestwinkel van Nederland: Feestcenter.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment in glitterhoeden. Via onze website kun je veilig afrekenen en wanneer je jouw glitterhoed vandaag besteld, heb je hem morgen in huis.