Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Ruimtemonster - kostuum
€34,95
Voorraad
Ruimtemonster - kostuum
€42,95
Voorraad
Space Alien - dameskostuum
€29,95
Voorraad
Alien Kostuum - Blauw
€24,95
Voorraad
Sale
Alien
€24,95
€27,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Alien
€49,95
€53,95
Voorraad
Sale
Space Invader Kind
€34,95
€40,95
Voorraad
Sale
Buitenaards Wezen Kind
€37,95
€44,95
Voorraad
Sale
Buitenaards Wezen
€45,95
€46,95
Voorraad
10 results

Nadat iedereen jou heeft gezien in een alien kostuum van Feestcenter twijfelen ze niet meer of buitenaardse wezens nog bestaan! Met een bijpassend masker en accessoires is jouw alien kostuum compleet. Kom op iedereen wil er toch uitzien als iemand uit Star Trek! Sterker nog iedereen zou jaloers zijn als ze jou zien in je alien kostuum. Maar wees niet bang op Feestcenter hebben we een grote voorraad en genoeg alien kostuums voor iedereen.

Alien kostuums voor jong en oud

Ook voor kinderen hebben we passende alien kostuums. Ook leuk om met jouw twee beste vrienden de show te stelen tijdens Halloween! Ga alle drie verkleed als alien en zorg dat jullie er het dikste feest ooit van maken! Wij hebben natuurlijk ook mooie alien kostuums voor de dames. Want niet te vergeten, meiden zijn ook gek op alien kostuums

Alien kostuum kopen

Je kunt online kijken voor jouw perfecte alien pak. Wil je mensen laten schrikken of wil je liever vriendschappen opbouwen met andere buitenaardse wezens? Op onze website staan zowel enge als lieve onschuldige alien kostuums. Bestel je alien pak vandaag nog en je hoeft zeker niet lang te wachten want je hebt het morgen al binnen!