Filteren
Prijs
-
Merken
Maat
Thema
Sale
Joker Kostuum Dames
€42,95
€46,95
Voorraad
1 results

Ben jij als Batman de redder in nood deze Carnaval? Of droom je al jaren om in jouw Batman pak met de Batmobile door de straten te crossen? Bestel dan snel je nieuwe Batman kostuum bij Feestcenter.nl!

Verschillende Batman pakken

Door de jaren heen heeft Batman verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan. Dit betekent ook dat wij van Feestcenter verschillende soorten Batman pakken hebben in onze verkleedwinkel. Zo hebben we volledig zwarte Batman kostuums, maar ook Batman pakken met een blauw pak of blauwe cape. Batman heeft al deze kostuums een keer aangehad. Jij kunt dus zelf kiezen als welke Batman jij deze Carnaval verkleed gaat! Vind je het trouwens leuker om als het hulpje van Batman te gaan? Bekijk dan al onze Robin kostuums!

Batman pak kind

Natuurlijk hebben wij ook voor kinderen een groot aantal Batman verkleedpakken en ook deze pakken zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Misschien vind jouw zoon of dochter het wel leuk om verkleed te gaan als zwarte Batman of kiest hij of zij juist voor een blauw Batman masker en blauwe cape. Kijk dus goed welk Batman pak kind jij het leukste vind. Er is namelijk erg veel keus!

Heb je jouw favoriete Batman kostuum gekozen? Je kunt je nieuwe Batman outfit zelfs vanavond al in huis hebben! Bekijk hier de voorwaarden voor Same Day Delivery. Je kunt je Batman verkleedpak natuurlijk ook op de normale manier bestellen. Dan krijg je het morgen bij je thuisbezorgd.