Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Sale
Masker Rasta Leeuw
€27,95
€23,95
Voorraad
Sale
Pluche Oogmasker Leeuw
€7,95
€10,50
Voorraad
Sale
Leeuwenmasker
€28,95
€27,95
Voorraad
Sale
Plastic Kindermasker Leeuw
€3,25
€5,35
Voorraad
4 results

Wil jij je deze carnaval als leeuw verkleden? Dan heb je echt een leeuwen masker nodig. Alleen als je een leeuwen masker draagt, zullen mensen jouw outfit als leeuwenpak herkennen. Gelukkig heeft Feestcenter.nl meerdere leeuwenmaskers in het assortiment. Deze maskers worden op deze pagina getoond.

Maak je outfit helemaal af met een leeuwen masker

Door een masker leeuw aan te schaffen, laat je pas echt goed zien dat je verkleed bent als leeuw. Heb je alleen een bruin pak aan met een lange leeuwenstaart, dan wordt jouw outfit niet altijd herkend. Ga daarom niet op pak zonder masker, maar bestel een mooi leeuwen masker bij Feestcenter.nl om jouw outfit compleet te maken.

Feestcenter.nl heeft eenvoudige maskers zonder haar, maar verkoopt ook een masker inclusief de manen van een leeuw. Met dit masker zie je er pas echt beestachtig uit! 

Een leeuwen masker voor kinderen

Feestcenter.nl verkoopt niet alleen maskers voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het leeuwenmasker voor kinderen is iets kleiner dan het masker voor volwassenen. Hierdoor blijft het beter zitten, zelfs als je kind het masker regelmatig op en af zet.