Prijs
0
10
Type
Kleur
Sale
Lampion Schedel Rond Bv
€2,50
€5,75
Voorraad
Sale
Lampion Wit/Blauw Bv
€1,95
€4,75
Voorraad
Sale
Lampion Met Licht 30 Roze
€5,95
€8,95
Voorraad
Sale
Lampion Met Licht 15 Blauw
€4,25
€7,95
Voorraad
Sale
2 Zilver Metalic Lampions 25Cm
€9,50
€12,50
Voorraad
5 results

Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een manier om extra sfeer te creëren? Dan zijn lampionnen precies het product dat je zoekt! Lampionnen zorgen voor sfeervol en zacht licht, waardoor ze een ruimte direct een feestelijk karakter geven. 

Om bovenstaande reden kom je lampionnen veel tegen tijdens bruiloften, gala avonden of andere speciale gelegenheden. Daarnaast zijn lampionnen ook een bekend fenomeen tijdens Halloween en Sint Maarten.

Lampionnen Bruiloft

Zoals gezegd zie je lampionnen vaak op bruiloften. Deze bruiloft lampionnen zijn vaak witte lampionnen, omdat dat uiteraard doorgaans de hoofdkleur is tijdens huwelijksfeesten. Witte lampionnen geven een klassieke bruiloft sfeer en kunnen verlicht worden met normale, maar ook gekleurde lichtbronnen.

Soorten Lampionnen

We bieden in ons assortiment erg veel verschillende lampionnen aan. Zo zitten er niet alleen verschillen in kleuren, maar ook in de grootte van de lampionnen. Daarnaast hebben we niet alleen effen lampionnen, maar ook exemplaren met figuurtjes. Je kunt hierbij denken aan lampionnen met een Halloween thema. Als laatste verschillen de lampionnen ook nog in kwaliteit in prijs. Zo hebben we meer luxe, maar zeker ook goedkope lampionnen.

Heb je nog vragen over ons assortiment? Vraag onze klantenservice dan om hulp!