Prijs
0
10
Type
Geslacht
Kleur
Sale
Zwarte Kniekousen Met Witte Strepen
€6,95
€9,95
Voorraad
Sale
Kniekousen Blauw/Wit 64Cm
€7,50
€10,50
Voorraad
Kniekousen Bijtje
€7,50
Voorraad
Sale
Hoge Kousen Zwart Met Visnet Top
€6,50
€9,50
Voorraad
Sale
Witte Kousen Met Zwarte Accenten
€6,50
€10,50
Voorraad
Sale
Kniekousen Roze/Zwart Gestreept
€6,95
€9,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Kniekousen Bijtje
€6,95
Voorraad
Sale
Witte Kousen Met Roze Strik
€6,50
€9,50
Voorraad
9 results

Feestcenter.nl verkoopt niet alleen panty's, maillots en leggings, maar ook kniekousen. Wil je niet je hele benen bedekken, maar vind je het een beetje te koud om met blote benen op pad te gaan? Dan bestel je mooie kniekousen. Omdat deze kousen tot de knie komen, kun je nog een klein stukje van je blote been laten zien.

Kousen in allerlei kleuren

Feestcenter.nl verkoopt kousen in allerlei kleuren. Denk hierbij aan de standaard kleuren wit en zwart, maar ook aan de kleuren rood, geel, blauw en ga zo maar door. En wil je geen standaard witte kniekousen of rode kniekousen bestellen, maar zoek je kniekousen met een leuk printje? Dan ben je bij Feestcenter.nl zeker aan het juiste adres, want wij verkopen ook kousen met stippen, streepjes en andere leuke motieven. Ook vind je in ons assortiment meerdere sexy kousen met strik. 

Kousen voor kinderen

Feestcenter.nl verkoopt kousen carnaval voor dames, maar heeft ook kousen in kleinere maten in het assortiment. Ook als je kniekousen kind voor je dochter wil aanschaffen, zit je goed in onze online shop.