Prijs
0
20
Merken
Type
Sale
Masker Tovenaar Met Haar
€10,95
€15,50
Voorraad
Sale
Kinloos Masker Heks
€12,75
€14,95
Voorraad
Sale
Kindemasker Heks Foam
€14,50
€16,95
Voorraad
Sale
Masker Heks Met Haar
€10,95
€15,50
Voorraad
Masker Latex/Schuim Heks
€17,50
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
6 results

Een heks is eigenlijk altijd een oude, lelijke vrouw. Ben je zelf geen oude, lelijke vrouw, dan is jouw heksenoutfit toch niet helemaal geslaagd. Daarom raden wij je aan om een echt heksen masker te bestellen. Met dit masker kun je je in een oogwerk transformeren in een oude, lelijke en enge heks.

Transformeer jezelf in een enge heks

Met een lange zwarte jurk en een bezemsteel in je hand, ben je nog geen heks. Als je je echt goed als heks wil verkleden, heb je een masker nodig. Met de heksen maskers van Feestcenter.nl transformeer je jezelf in een enge heks, zonder dat je hier enige moeite voor hoeft te doen. Schmink is niet nodig, want met een heksenmasker is jouw outfit helemaal af.

Maskers van hoge kwaliteit

Feestcenter.nl verkoopt alleen maskers van hoge kwaliteit. Deze maskers gaan lang mee, blijven goed zitten en zien er levensecht uit. Koop je een heksen masker bij Feestcenter.nl, dan weet je zeker dat je een goede aankoop doet. En omdat onze heksen maskers in diverse prijscategorieën vallen, is er altijd wel een heksenmasker in ons assortiment dat precies binnen jouw budget valt.