Prijs
0
55
Merken
Type
Geslacht
Maat
Thema
Kleur
Sale
Verpleegster Kostuum
€11,95
€12,50
Voorraad
Sale
Paillettenjurk Verpleegster
€24,95
€36,95
Voorraad
Verpleegster Kostuum Lang
€19,95
Voorraad
Verpleegster - kostuum
€28,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Sex Therapeut(E) Kostuum
€27,95
€34,50
Voorraad
Verpleegsterskapje
€3,50
Voorraad
Masker Zombie Verpleegster
€19,95
Voorraad
Sale
Zieke Bloederige Verpleegster
€28,95
€33,95
Voorraad
Zuster Pakje Carnaval
€20,95
Voorraad
Verpleegster Pakje Roxy
€20,95
Voorraad
20 results

Ben jij een beetje een verzorgend type? Dan is het verpleegster pakje het helemaal voor jou! De laatste paar jaren zie je dat de vrouwen vooral jurkjes dragen tijdens carnaval en bijna geen lange outfits meer. Zo is dat ook het geval met de verpleegjurkjes! Deze worden namelijk steeds populairder!

Verpleegster pakjes zijn lekker uitdagend voor de Carnaval. Bovendien heb je verschillende typen zuster pakjes. Je hebt verpleegjurkjes die helemaal rood zijn of gecombineerd zijn met wit én je hebt pakjes waar een beetje blauw verwerkt in zit. Er is dus keuze genoeg!

Zuster Kostuum

Krijg je al een beetje zin in carnaval? Dat is dan precies wat we willen bereiken! Met een verpleegsterpak ga je er in ieder geval niet saai bij lopen deze carnaval! Om een verpleegster outfit helemaal compleet te maken kun je er ook leuke accessoires bij combineren, zoals bijvoorbeeld een leuk verpleegsterhoedje of een prikspuit.

In een verpleegster kostuum van Feestcenter.nl ben je natuurlijk een uitdagende dame op het leukste feest van het jaar. Dat is met dit kostuum nou eigenlijk ook precies de bedoeling! Zo zullen veel mannen met een open mond naar je kijken. Ben jij geïnteresseerd geworden in het verpleegster pakje? Neem dan een kijkje in ons assortiment van de verpleegsters outfits!