Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Thema
Kleur
Hoofdbedekking Paard
€7,95
Voorraad
Opblaasbaar Paard Volwassen
€59,95
Voorraad
Opblaasbare Unicorn Kind
€54,95
Voorraad
Opblaasbaar Paard Kind
€54,95
Voorraad
4 results

Ben jij nou helemaal gek van paarden? Dan is een paardenpak echt iets voor jou. Een paarden kostuum kan natuurlijk ook erg grappig zijn, dus je kunt er alle kanten mee op. Daarnaast zal je gegarandeerd in het middelpunt staan wanneer het bekende feestnummer ‘Er staat een paard in de gang’ gedraaid wordt. Voor alle paardenmeisjes en -jongens kun je bij ons ook een paardenpak kind bestellen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een carnavalskostuum, een pak voor een themafeest of je ergens anders een paardenpak carnaval voor nodig hebt. Het paardenpak is altijd een uniek kostuum waarmee je de show steelt.

Paardenpak 2 personen

Het is ook super leuk om een paardenpak 2 personen te kopen. Hiermee kun jij met je beste maatje samen verkleed gaan als paard. In dit paarden kostuum 2 personen jullie zeker veel bekijks trekken. Dit kostuum is bijvoorbeeld ook een leuk idee voor een carnavalsoptocht. 

Paardenpak kopen

Een paarden kostuum bestel je eenvoudig en snel in de webshop van Feestcenter.nl. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst, heb je deze morgen al in huis! Heb jij toch een ander lievelingsdier? Dan zijn er ook een heleboel andere dierenpakken verkrijgbaar.