Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Opgevuld Konijnenpak Kind
€19,95
Voorraad
Pluche Bunny
€20,95
Voorraad
Klein Konijn
€20,95
Voorraad
Konijnenpak Dames
€39,95
Voorraad
Hoodie Kind Konijn
€25,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Pluche Konijnenpak Grijs
€49,95
€54,95
Voorraad
Sale
Konijn Met Tuinbroek
€49,95
€52,95
Voorraad
8 results

Wil je geen willekeurig dieren kostuum maar een konijnenpak kopen? Je kunt zelfs voor een roze konijnenpak gaan, want van deze carnaval dieren hebben we de leukste varianten in ons assortiment. Voor het gemak hebben we alle konijnen bij elkaar gezocht en op 1 plek verzameld. Wees wel snel, want konijnen kennende springen ze zo weer weg. Kijk dus snel welk konijnenpak carnaval dit jaar het beste feest maakt. Want zonder konijnen kostuum is het feest niet compleet!

Konijnenpak voor jong en oud

We hebben verschillende pakken voor verschillende leeftijden, van jong tot oud. Dus de oude konijnen die nog amper springen kunnen bij ons terecht, maar ook de allernieuwste konijntjes die net hun eerste konijnenpak kind krijgen. Een konijnen onesie kopen is voor iedereen mogelijk.

We hebben het nog wat makkelijker gemaakt door filters toe te voegen, die zie je aan de linkerkant van de pagina. Hiermee kun je alle dieren kostuums filteren op geslacht, leeftijd of kleur. We kunnen ons voorstellen dat je met al die konijnen het verschil niet meer ziet, dus op deze manier hebben we het wat eenvoudiger gemaakt. Weet je nog niet wat voor konijnenpak carnaval je wilt, bekijk ze dan gewoon allemaal!

Roze konijnenpak

Wil je net even wat meer opvallen, of is roze gewoon je lievelingskleur? Dan is een roze konijnenpak voor jou ideaal. En dit is niet alleen een konijnen kostuum voor dames, ook mannen mogen deze aan. Voor de kleintjes hebben we natuurlijk ook een variant, een konijnenpak baby. Gebruik de filters op de pagina om alle baby dieren kostuums te zien, zo koop je niet per ongeluk een konijnenpak waar je tien baby’s in kwijt kunt.