Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Sale
Kippenpak
€39,95
€36,95
Voorraad
Sale
Pluche Kuiken Kostuum
€49,95
€54,95
Voorraad
Pluche Kuiken
€59,95
Voorraad
Sale
Pluche Kuikenpak
€42,95
€44,95
Voorraad
Pluche Kuikenpak Kind
€42,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Kuikenpakje Baby
€19,95
Voorraad
Opgevuld Kuikenpak Kind
€19,95
Voorraad
9 results

Gek op lekker rondscharrelen? Of kakel je de hele dag een eind weg? Dan ben je een stuk geloofwaardiger wanneer je een kippenpak aan hebt. Het klinkt misschien gek, maar probeer het maar eens uit met één van onze kippen kostuums.

Kuikens en kippenpakken

Of je nog een kuiken bent of al een volwassen kip, voor iedereen is er een kippenpak carnaval. We hebben zelfs witte, gele, paarse en andere kleur kippen. Over multicultureel gesproken! Elke kip is bij ons welkom.

Kippenpak carnaval

Oké, je mag het kippenpak ook gewoon op een luie zondag aan doen. Maar we verwachten dat je het koopt om lekker kippig voor de dag te komen met carnaval. Om het makkelijker te maken het feestbeest in jou tevreden te stellen, hebben we filters op onze pagina. Hiermee kies je of je een man, vrouw of kind bent en krijg je alleen de kippen kostuums te zien die jij past. Zo krijg je niet per ongeluk een kuikenpak binnen terwijl je al een volwassen kip bent (ook al voel je je nog niet volwassen). Eitje dus!

Kippenpak kopen

Een kippenpak kopen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Feestcenter.nl! Je kunt hier terecht voor alle soorten kippenpakken, van een kippenpak kind tot aan een kippen onesie. Dus wil jij een goedkoop kippenpak kopen? Doe dat dan vandaag nog via onze webshop! dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!