Altijd al een lekker zacht huidje willen hebben? Of ben je echt een feestbeest en wil je dat aan iedereen laten zien? Kies dan een van onze dierenpakken, en dan komt het beest in jou helemaal los.

Konijnenpak

Geen konijnenpak is ons te gek. We hebben een konijnenpak voor heren, dames en voor de drukke konijnen hebben we ook kleinere konijnenpakjes. Zo kun je als stel of gezin hetzelfde gekleed gaan op elk feest. Wil je liever ieder een eigen soort dierenpak? Geen probleem! De man kan als leeuw gaan met een leeuwenpak, de vrouw als paard met een paardenpak en voor de kleine hebben we bijvoorbeeld een baby berenpakje.

Berenpakje baby

Ook Voor de kleintjes hebben we genoeg keuze, van een baby berenpakje tot elk ander soort baby dierenpak. Bekijk met de filters makkelijk en snel of we een kleine variant hebben van bijvoorbeeld het konijnenpak, apenpak, kippenpak, koeienpak of zelfs tijgerpak.

Hond of katten kostuum

Heb je nog geen kleine? Dan kun je natuurlijk gaan voor een sexy poezenpak of kattenpak. Voor de mannen op jacht hebben we een schitterend wolvenpak of hondenpak. Zolang je maar met je hondenpak je territorium enkel op het toilet afbakent.

Dierenpak kopen

We hebben het kopen van je dieren pak extra eenvoudig gemaakt door alles netjes te sorteren. Zo kun je met de filters alleen de dierenpakken voor mannen laten zien of bijvoorbeeld alleen de varianten op een apen kostuum. Weet je nog niet welk dierenpak carnaval compleet maakt voor jou? Laat de filters dan los en bekijk gewoon alles! Uit alle dieren kostuums voor carnaval moet je wel een favoriet kunnen kiezen.