Filteren
Prijs
-
Merken
Geslacht
Maat
Thema
Kleur
Super Hero
€16,95
Voorraad
1 results

Ga verkleed als Superman om deze Carnaval de redder in nood te zijn. Superman is een van de populairste en bekendste stripfiguren aller tijden. We hebben verschillende varianten kostuums, bijvoorbeeld ‘Man of Steel’ of de klassieke superman. Ben jij net zoals Clark Kent en heb jij stiekem super krachten? Verstop dan je Superman pak onder je kleding net als Clark Kent.

Een Superman kostuum is meestal een eendelig blauw pak met een ‘S’ er op, deze staat voor Superman. Daarnaast zit er vaak een rode cape vast aan het pak of wordt los bijgeleverd. Bij een Superman pak voor heren zit er vaak opvulling die lijkt op spieren in de stof. Zo lijkt het alsof jij ook een ‘man of steel’ bent! Voor de vrouwen van staal hebben wij ook kostuums van vrouwelijke superhelden tussen onze goedkope carnavalskleding.

Superman pak kind

Kinderen vinden niets leuker dan zich te verkleden als hun grootste held. Zeker als het om een bekende superheld gaat als Superman. Vandaar dat we in ons assortiment ook Superman kostuums voor kinderen aanbieden. In een Superman pak kind kan jouw kind vrij rondrennen, aangezien het een eendelig kostuum is dat vaak gemaakt is van een stretch stof.

Superman accessoires

Naast Superman pakken hebben wij ook Superman accessoires in ons assortiment. Met deze accessoires kun je jouw Superman outfit helemaal afmaken! Een superman kostuum heeft natuurlijk een rode cape nodig. Er zijn ook nog andere Superman kleding die je kan toevoegen aan je outfit, zoals een badge of zweetbandjes. De afgelopen tijd is het een trend om superhelden accessoires bij je normale kleding te dragen. Zo zijn er riemen, petten en mutsen met het Superman logo er op.