Filteren
Prijs
-
Merken
Kleur
Sale
Hamers Met Geluid Zilver Metalic
€2,25
€5,75
Voorraad
Sale
Hamers Met Geluid Goud Metalic
€2,25
€5,75
Voorraad
Sale
Rubberen Kip
€12,95
€13,95
Voorraad
Sale
Lippen "Kiss Me"
€2,25
€5,75
Voorraad
Sale
Vissersnet 6X2 Meter
€19,95
€21,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Palmboom Glitter 200Cm
€9,25
€12,95
Voorraad
7 results

Jouw feestkleding maak je helemaal af met feestartikelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pistolen, holsters, handboeien, hoeden, pruiken en brillen. Daarnaast kun je je met alleen feestartikelen ook verkleden als een bepaald beroep of personage, wanneer je geen zin hebt om een compleet kostuum aan te trekken. Doe bijvoorbeeld een politiepet op en maak een pistool en handboeien aan je broek vast en iedereen zal zien dat jij verkleed bent als politieagent.

Feestartikelen bij kostuum

Zoals hierboven al genoemd werd, zijn er een heleboel feestartikelen om jouw feestoutfit af te maken. Dit is echt ontzettend divers. Zo zijn er artikelen die echt bij een kostuum horen, zoals een pistool, een zwaard, een brandweerhoed, een politiepet, een prinsessenkroon, een feeënstaf of elfenvleugels. Deze artikelen zijn een leuke accessoire bij jouw feestkostuum. Wanneer je geen kostuum draagt, maar alleen feestartikelen gebruikt, dan zorgen deze ervoor dat het duidelijk is wat jij bent.

Andere feestartikelen

Naast feestartikelen die specifiek bij een kostuum horen, zijn er nog een heleboel andere feestartikelen die je bij je feestkleding kunt dragen. Zo heb je een ruime keuze aan allerlei soorten pruiken, hoofddeksels, brillen, panty’s, handschoenen, boa’s en sieraden. De laatste jaren zijn ook de tattoomouwen en -shirts erg populair. Hierdoor lijkt het net alsof jouw lichaam helemaal getatoeëerd is. Met dit soort feestartikelen kun je de leukste en grappigste feestoutfits samenstellen!

Schmink, verf, stickers en stiften

Ten slotte heb je ook nog schmink, spuitbussen om je haar mee te kleuren, stickers voor op kleding, textielstiften, stiften waarmee je op je huid kan tekenen en verf. Het is de laatste jaren weer erg populair om je gezicht volledig te schminken in de meest geweldige creaties. Daarnaast verkleden veel mensen zich graag als hippie, waarbij ze hun eigen outfit maken door middel van stickers en textielstiften. Ook spuiten veel mensen hun haren in een andere kleur, waardoor hun outfit nog echter lijkt.

Feestartikelen kopen

Bij Feestcenter kun je terecht voor een heleboel verschillende feestartikelen. Of je nou op zoek bent naar accessoires voor bij je verkleedkleding of artikelen om jezelf of je kleding mee op te vrolijken. In ons ruime aanbod vind je altijd wat je nodig hebt. Onze feestartikelen bestel je tegen gunstige prijzen en heb je altijd snel in huis!