Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
7 results

Altijd al willen opvallen met carnaval? Met een van onze Carry Me kostuums zal iedereen naar jou kijken! Hierdoor lijkt het net alsof je op de rug van een dier of iets anders zit! Combineer de verschillende soorten met je vrienden, zodat toch iedereen een uniek pak heeft!

Dierenpak

Geen piggyback kostuum is ons te gek! Deze kostuums zijn veelal verkrijgbaar in de variant met een dier. Onze draag me kostuums hebben wij in verschillende soorten en deze zijn uitermate geschikt voor carnaval. Wil jij graag een dierenpak? Dat kan! Wij hebben euke carry me kostuums van verschillende dieren, zoals een kikker, een beer of een aap. Toch liever een kostuum voor de kinderdroom van vroeger? Bij ons kun je een piggyback kostuum eenhoorn bestellen! Kies een van onze leuke carry me kostuums uit. Zo hebben wij er zelfs een Tiroler Heidi carry me kostuum.

Killer Clown pak of Skelet Pak

We hebben niet alleen carry me kostuums van dieren, maar ook van horror clowns en skeletten! Dit zijn mooie pakken die heel leuk zijn voor carnaval of Halloween. Je kunt ook een op de rug van een Alien kostuum aanschaffen voor griezelige gelegenheden!

Piggyback kopen

We hebben alle carry me kostuums in een categorie gezet om het zo eenvoudig mogelijk te maken om ze snel te kunnen vergelijken. Shop met je vrienden verschillende piggyback kostuums voor een unieke look en een unieke carnaval!