Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Rockster Kind
€27,95
Voorraad
Sale
Elvis Pak Kind
€24,95
€31,95
Voorraad
Pruik, Frise Zwart
€20,95
Voorraad
Pruik, Frise Blond
€20,95
Voorraad
Legging Rockster
€24,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Heavy Metal Rock Ster
€47,95
€52,95
Voorraad
Rockster Kostuum
€37,95
Voorraad
9 results

Rock en Roll feestje voor de boeg? Bekijk op deze pagina al onze Rock and Roll kleding voor themafeesten, Carnaval of zelfs rockconcerten. Rock around the clock met de Rock en Roll kleding van Feestcenter.nl!

Met een Rock en Roll kostuum ben jij in ieder geval niet degene die er saai bij loopt! Haal je oude pruiken maar uit de kast om dit jaar je carnaval onvergetelijk te maken. Natuurlijk kun je onze Rock en Roll kleding ook aan tijdens speciale themafeesten, waar Rock and Roll vaak als thema gebruikt wordt.

Doe de pruik maar op en trek je mooie gaten panty aan en maak je klaar voor een geweldig feest. Met een outfit van Feestcenter.nl ben jij in iedergeval helemaal klaar voor een Rock en Roll party!

De vrouwen en de mannen kunnen elkaar allebei gek maken op z’n feest. De mannen brengen met hun sexy Rolling Stones moves de hoofden van alles vrouwen op hol, terwijl de vrouwen als Marilyn Monroe verleidelijk uit hun ogen kijken! Ga terug naar de jaren 50, 60 of zelfs 70 en beleef die tijd helemaal opnieuw in onze Rock en Roll kleding.

Ga bijvoorbeeld voor een leuke jaren 70 panty in alle kleuren van de regenboog! Voor de mannen hebben we daarentegen de bekende leren jas en het kapsel van Elvis. Dit maakt iedere man toch onweerstaanbaar!

Ben je geïnteresseerd in onze Rock en Roll outfits? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment!