Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Kleur
Sale
Kaboutermuts Roze
€3,75
€5,95
Voorraad
Kaboutermuts Met Baard
€10,95
Voorraad
Sale
Kaboutermuts Rood
€3,75
€5,95
Voorraad
Sale
Rode Kaboutermuts
€3,75
€6,25
Voorraad
4 results

Ga jij binnenkort verkleed als kabouter met carnaval of ga je verkleedt als kabouter naar een ander feest? Het meest herkennende aan een kabouter is naast zijn lengte toch wel zijn mooie kaboutermuts. Dus als je verkleed gaat als kabouter is een kaboutermuts toch wel een echte must have.

Kaboutermuts kind

Kaboutermutsen zijn er niet alleen voor de grootste kabouters ook voor de aller kleinste kabouters zijn er mooie kaboutermutsen. Wil jij jouw kind laten verkleden als een echte kabouter? Dan ben je goed op weg met één van deze kaboutermutsen.

Smurfenmuts

Ben jij opzoek naar een smurfenmuts? Een witte kaboutermuts is niet alleen geschikt voor kabouters maar ook voor iedereen die zich wil verkleden als de bekende smurfen. Het enige wat je naast een witte broek nog moet doen, is jezelf helemaal blauw schminken!

Kaboutermuts kopen

Een kaboutermuts kopen doe je natuurlijk bij Feestcenter.nl. Naast een mooi assortiment dat bestaat uit verschillende kleuren kaboutermutsen, betaal je veilig online. Bestel je jouw kaboutermuts vandaag, dan heb je hem morgen in huis!