Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Witte Engel Kostuum
€24,95
Voorraad
Engelset
€15,95
Voorraad
Sale
Engel Duivel Kostuum
€39,95
€44,95
Voorraad
Zwarte Engel
€45,95
Voorraad
Engel Kostuum - Wit
€12,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Donkere Engel
€59,95
€64,95
Voorraad
Sale
Engel Kind
€27,95
€34,95
Voorraad
Sale
Engel
€37,95
€44,95
Voorraad
Gouden Vleugel Engel
€5,25
Voorraad
Engelvleugel Kind
€4,95
Voorraad
Engel Jurkje
€29,95
Voorraad
Engeltje
€24,95
Voorraad
Engel
€37,95
Voorraad
Engelen jurk kind
€16,95
Voorraad
17 results

Wil jij helemaal gaan stralen dit jaar in een fantastisch engel kostuum? Dan is het engel kostuum het helemaal voor jou! In het engel kostuum ben jij namelijk echt de shiner van de avond. De leuke knappe mannen en jongens zullen je met open ogen aanstaren op het leukste feest van het jaar. Zeg nou zelf: welke jongen wil dat nou niet? Een engel voor zichzelf alleen.

Maar wat voor een geheim zit er nou eigenlijk achter waarom jongens en mannen een engel nou zo aantrekkelijk vinden? Is het jouw mooie engel gezichtje? Of zijn het de prachtige grote engel vleugels? Wat de reden ook zal zijn, jij gaat er als vrouw of meisje hemels uit zien in dit prachtige engel pakje. De mannen zullen met een kwijlende mond naar je gaan kijken.

Engel kostuum kopen

Feestcenter.nl heeft voor jouw de perfecte outfit op voorraad. Ben jij namelijk helemaal geïnspireerd door de engel outfit die voor alle leeftijden bestemd is? Bestel de outfit dan snel en eenvoudig in onze webshop. Voor de kinderen hebben we natuurlijk ook de leukste kostuums in deze categorie. Ben jij op zoek naar wat anders in plaats van een engel kostuum? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van het Frozen kostuum? Of een leuk piraten pak? hartstikke leuk toch? Bij feestcenter.nl kan je al je fantasie en creativiteit kwijt. Voor iedereen is er namelijk een leuk outfit. Natuurlijk hebben wij bij feestcenter.nl voor elk kostuum ook leuke bijpassende accessoires. Wil jij dit jaar met carnaval helemaal de bom gaan zijn? Neem dan gerust een kijkje in ons groot carnaval assortiment!