Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Danny Peuter Berenpak Bruin
€24,95
Voorraad
Beer Kostuum - Bruin
€47,95
Voorraad
Pluche Berenpak Kinderen
€42,95
Voorraad
Sale
Jumpsuit Beer
€42,95
€44,95
Voorraad
Hoodie Beer
€33,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
6 results

Met een berenpak maak je niemand bang, maar het zorgt wel voor een beregoed feestje. Wil jij ook het middelpunt van de aandacht zijn en een berenpak kopen? Kijk dan op deze pagina welk beren kostuum voor jou de beste keuze is.

Berenpak voor jong en oud

Voor kleine beertjes en grote beren hebben we de mooiste dieren kostuums. Wil je weten welk berenpakje baby geschikt is? Gebruik dan de filter op deze pagina. Daarmee krijg je direct te zien welk beren kostuum kind voor jouw mini beertje het beste is. Zoek je voor jezelf of voor jou en je partner een berenpak carnaval, kies dan voor berenpak volwassen of een beren onesie.

Berenpak kopen

Met de filters hebben we het berenpak kopen een stuk eenvoudiger gemaakt. We proberen zoveel mogelijk dieren te verzamelen in onze online dierentuin, zodat jij altijd bij ons terecht kunt. Wil je een ander dierenkostuum kopen? Kijk dan snel bij een van onze andere categorieën. We hebben namelijk voor elk dier in jou het beste dierenpak. Zo kun je de ene dag een stoere beer zijn en de andere dag een schattig konijntje. Het is maar net hoe jij je voelt!