Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Sale
Sneeuwpop Pak
€49,95
€54,95
Voorraad
Kleine Sneeuwprinses
€42,95
Voorraad
Sale
Sneeuwprinses
€29,95
€34,50
Voorraad
3 results

Wil jouw dochter niets liever dan het prinsesje zijn van koninkrijk Arendelle? En droomt zij ook van dezelfde jurk als Elsa en Anna? Bekijk dan nu alle Frozen jurkjes van Feestcenter.nl!

Frozen jurk Elsa

Elsa is de hoofdpersonage uit Frozen. Met haar prachtige blauwe jurk verovert zij de harten van alle jonge meiden. Want welk klein meisje wil nou niet een prinses zijn in een betoverend sneeuwdecor?

Je kunt je dochter of nichtje dus enorm verassen met de Frozen jurk Elsa. We hebben verschillende jurken van Elsa, dus misschien kun je de kleine prinses zelf wel laten uitzoeken met welke jurk zij Elsa wil naspelen.

Anna Jurk Frozen

Naast de blauwe jurkjes van Elsa hebben we natuurlijk ook de prachtige groene jurk van Anna. Deze Anna jurk Frozen is bijna net zo populair als de jurk van Elsa. Voordat je een Frozen jurk gaat bestellen is het dus misschien wel verstandig om te vragen welk personage de favoriet is van jouw kleine meid.

Frozen outfit

Ben je niet alleen op zoek naar een Frozen jurk, maar naar een gehele Frozen outfit? Maak de Frozen outfit compleet met handschoentjes, een staf en een kroontje. Wil je dochter Elsa of Anna zijn met Carnaval? Dan is een bolero zeker geen overbodige luxe. De bolero houdt de prinses namelijk lekker warm tijdens de koude Carnaval! Naast Frozen outfits hebben we ook complete prinsessenjurken van andere Disney prinsessen zoals Assepoester.