Filteren
Prijs
-
Type
Sale
Masker Varken
€28,95
€27,95
Voorraad
Sale
Masker Mannetjesvarken
€28,95
€29,95
Voorraad
Sale
Halfgezichtmasker Varken
€3,25
€5,35
Voorraad
Sale
Masker Slagerij Varken
€28,95
€29,95
Voorraad
Sale
Plastic Kindermasker Varken
€3,25
€5,35
Voorraad
5 results

Wil je je verkleden als varken? Dan is jouw outfit pas echt compleet als je een echt varken masker draagt. Dat roze pak met gekke staartje is natuurlijk hartstikke leuk, maar pas met een varken masker op je gezicht word je echt als varkentje herkend. Feestcenter.nl verkoopt niet alleen varkenspakken, maar ook varkensmaskers.

Verschillende soorten varken maskers

Feestcenter.nl verkoopt verschillende soorten varken maskers. Denk hierbij aan schattige maskers, maar ook aan enge maskers. Ook als je jouw outfit een luguber tintje wil geven, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de maskers op deze pagina en je vindt al snel een varkensmasker met de juiste uitstraling voor jouw outfit.

Varken maskers voor kinderen

Feestcenter.nl verkoopt ook varken maskers voor kinderen. Is het varken het favoriete dier van je kind en wil hij of zij zich daarom als varkentje verkleden deze carnaval? Dan bestel je een mooi varkensmasker om zijn of haar outfit helemaal af te maken. Omdat de maskers voor kinderen extra klein zijn, hoef je je geen zorgen te maken dat je kind het varkens masker snel verliest.