Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Bananenpak Volwassen
€42,95
Voorraad
Sale
Erwt Kostuum
€42,95
€46,95
Voorraad
Sale
Erwt Kostuum Kind
€33,95
€36,95
Voorraad
Sale
Wortel Kostuum Kind
€33,95
€34,95
Voorraad
5 results

Maak jij iedereen vrolijk en blij als ze jou zien in je fruit kostuum? Verander de sfeer in een feestelijke bedoeling met je kleurrijke fruit kostuum! Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een lekker banaantje. Aardbeien doen het ook altijd goed! Op Feestcenter hebben we een ruim aanbod aan fruit kostuums, aardbei kostuum, bananen pak noem het maar op. Je kunt ook matchend gaan met je kleine, voor kinderen hebben we namelijk ook genoeg keus. Neem je tijd en kijk is tussen de erwtjes en wortels en vind jouw perfecte fruit kostuum!

Fruit kostuum voor jong en oud

De fruit kostuums van Feestcenter zijn beschikbaar voor volwassenen en voor kinderen. Samen met je kinderen verkleed als familie aardbei? Dan hebben we de geschiktste fruit kostuums voor jullie.

Fruit kostuum kopen

Je kunt online kijken naar de verschillende fruit kostuums die wij hebben. Bijvoorbeeld een fruit kostuum in de vorm van een banaan of aardbei? Als dit nu toch niet zo jouw ding is, maak dan gebruik van de filters op de website en zoek naar de outfit waar jij je wel in thuis voelt.