Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Kindermaat
Thema
Kleur
Cheerleader Kostuum - Zwart
€24,95
Voorraad
Cheerleader Kostuum
€23,95
Voorraad
Zombie Cheerleader - kind
€25,95
Voorraad
Cheerleader Pakje Lucy Kind
€17,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Sale
Miss Duitsland
€20,95
€34,50
Voorraad
Sale
Cheerleader Pakje Blauw/Rood
€28,95
€31,95
Voorraad
Sale
Cheerleader Pakje Zwart/Roze
€28,95
€31,95
Voorraad
Zombie Cheerleader
€28,95
Voorraad
Pom Pom Rood/Geel/Zwart
€6,50
Voorraad
Pom Pom Rood/Wit/Groen
€6,50
Voorraad
Pom Pom Wit/Groen
€6,50
Voorraad
Pom Pom Rood/Zwart
€6,50
Voorraad
33 results
Pagina 1 van 2

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om een cheerleader te zijn op een Amerikaanse High School? Of heb jij altijd al eens gedroomd van een stoere American Football-speler? Pak dan nu je cheerleader pakje en pompons op bij Feestcenter en maak het zelf mee!

Cheerleader jurkjes

Als knappe dame wil jij natuurlijk extra indruk maken tijdens Carnaval of een themafeest. En wat maakt nu meer indruk op jongens dan een cheerleader pakje? Elke stoere kerel droomt van zijn eigen cheerleader, dus zorg ervoor dat jouw stoere man jou niet over het hoofd ziet! Zeker met Carnaval ben je als cheerleader in het voordeel, omdat er dan wel erg veel stoere American Football-players rondlopen!

Aanbod voor cheerleaders

Gelukkig hebben we genoeg cheerleader kostuums, zodat jij niet zomaar concurrentie tegenkomt met hetzelfde cheerleader pakje. Zeker als je cheerleader is er niks erger dan een concurrente met hetzelfde pakje. Zo kun je immers toch niet opvallen? Maar ben jij in dit geval juist wel op zoek naar meerde cheerleader pakjes omdat je met je vriendinnen als cheerleader groepje wil verschijnen tijdens het feest? Wij hebben aantrekkelijke groepskortingen op al onze carnavalskleding. En zeker ook op onze cheerleader kostuums!