Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Kleur
Pailletten Legging Goud
€28,95
Voorraad
1 results

Wil je jouw feestelijke outfit helemaal afmaken met een opvallende legging? Dan kun je een gouden legging carnaval kopen. Een gouden legging carnaval is niet alleen lekker warm, maar valt bovendien goed op onder jouw mooie jurkje of sexy rok. 

Extra feestelijk met een gouden legging

Wie extra feestelijk voor de dag wil komen deze carnaval, kan een legging in de kleur goud kopen. De kleur goud valt lekker op en geeft jouw outfit een extra stijlvolle uitstraling. En omdat je goud gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren, past jouw legging vrijwel onder iedere outfit. Dit betekent dat je zelfs meerdere jurkjes en/of rokken kunt combineren met jouw legging van Feestcenter.nl.

Een gouden legging met pailletten

Feestcenter.nl verkoopt niet alleen standaard leggings in de kleur goud, maar heeft ook gouden leggings met pailletten in het assortiment. Vind je een standaard legging in de kleur goud nog niet genoeg opvallen? Dan bestel je een legging met gouden pailletten. Als de discolamp op deze legging schijnt, schitteren je benen prachtig. Hierdoor val jij extra op in jouw feestelijke outfit.