Filteren
Prijs
-
Merken
Maat
Thema
Sale
Hoodie Sneeuwpop
€37,95
€52,95
Voorraad
1 results

Altijd al een mooie kersttrui willen hebben om er lekker warm en leuk bij te zitten tijdens kerst? Dat kan nu met een van onze mooie kersttruien. Van foute kersttruien tot nette kersttruien, wij hebben ze allemaal. Shop een van deze truien om jouw kerst nog mooier te maken. De kersttruien zijn tijdens de feestdagen niet meer weg te denken. Van een foute kersttrui tijdens een borrel op het werk, tot een degelijke nette kersttrui tijdens het kerstdiner.

Kersttruien

Je ziet ze de laatste jaren steeds vaker, de kersttruien. Ze zijn er in allerlei soorten en maten,  zo hebben wij de klassieke rode en blauwe kersttrui. Deze degelijke kersttrui past goed bij een kerstdiner met de familie. Wij hebben mooie uniseks kersttruien. Zo hebben wij verschillende kersttrui dames en kersttrui heren. Je kunt deze mooi matchen met jouw partner om te laten zien dat je bij elkaar hoort. Onze kersttruien zijn beschikbaar in de maten S tot en met XXL

Foute kersttrui

Ben je iets meer ondeugend ingesteld? Kijk dan eens naar onze foute kersttruien. Wij bieden verschillende foute kersttruien aan. Ook de foute kersttrui dames en foute kersttrui heren kun je samen aantrekken om kerst te vieren. Wij hebben verschillende foute truien met ludieke afbeeldingen.

Ook voor kerstman pakken en kerstjurken

Wij bieden niet alleen maar kersttruien aan, maar ook een heleboel kerstman pakken en kerst jurkjes. Van een normaal kerstmanpak tot een blauw kerstmanpak. Ook hebben wij verschillende soorten en maten aan kerstman baarden. Kijk eens naar een van onze verschillende mooie kerstjurken. Van een sexy kerstjurk tot miss Santa jurkjes.

Vandaag besteld morgen in huis

Of je nou een normale kersttrui of een foute kersttrui wilt aanschaffen, je besteld het eenvoudig in onze de webshop van Feestcenter.nl. Vandaag besteld voor 19:00 is morgen al in huis! Zo kun je lekker makkelijk zelf de kersttrui passen zonder dat je door de kou heen moet.