Filteren
Prijs
-
Merken
Type
Geslacht
Maat
Thema
Kleur
Hawaii Set Roze
€10,95
Voorraad
Aloha! Pak - Blauw
€69,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Groepskorting vanaf €250
Hawaii Set Groen
€10,95
Voorraad
Hawaii Shirt Blauw
€27,95
Voorraad
Hawaiiaanse Pareo Zwart
€19,95
Voorraad
Hawairok  75 cm Blauw
€7,50
Voorraad
Hawairok  75 cm Geel
€7,50
Voorraad
Hawairok  75 cm Groen
€7,50
Voorraad
Hawairok  75 cm Groen
€7,50
Voorraad
Hawaii Shirt Blauw
€27,95
Voorraad
Hawaii Shirt Groen
€27,95
Voorraad
42 results
Pagina 1 van 2

Het is niet bepaald warm tijdens carnaval, maar toch kun je er een tropisch feestje van maken. Het enige wat je nodig hebt voor een exotische party, is een mooie Hawaii outfit. Feestcenter.nl verkoopt Hawaii outfits voor dames, maar ook voor heren. 

Een sexy Hawaii outfit voor dames

Wil jij deze carnaval een sexy outfit dragen? Dan bestel je een Hawaii outfit dames. Trek een mooi rieten rokje aan, draag een bloemenkrans om je nek en ga nog een stapje verder door een schelpenbh te dragen. Als je een Hawaii party outfit draagt, weet je zeker dat je genoeg aandacht krijgt van de mannen.

Een feestelijke Hawaii outfit voor heren

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen zich een mooie Hawaii outfit aanmeten. Mannen dragen natuurlijk geen rok en schelpenbh, maar kunnen wel een echt Hawaii shirt kopen. Maak je Hawaii outfit man compleet met een bloemenkrans en je ziet er op en top feestelijk én exotisch uit.

Tip: door meerdere bloemenkransen te kopen, weet je zeker dat je de hele carnaval vooruit kunt. Ook kun je de kransen uitdelen aan leuke dames in de kroeg. Dat is nog eens een versiertruc!